VOETNOTEN

Eng version click on flag.

 Oorspronkelijk was het de bedoeling om deze site alleen in het Nederlands op te zetten omdat er al genoeg Engelstalige informatie op internet te vinden is. Op verzoek van buitenlandse bezoekers zijn er toch artikelen (ingekort) en in het Engels toegevoegd. Gelukkig heb ik in het begin hulp gehad van naar Engeland en Nieuw Zeeland "uitgeweken" Nederlanders om af en toe mijn engelse teksten te corrigeren (was wel nodig, hi!) of een beperkt aantal artikelen volledig te vertalen. Inmiddels gaat het vertalen door mij beter. 

  Onderwerpen en teksten zijn zoveel mogelijk praktisch gehouden. Verder is geprobeerd om alles te belichten voor zover dat bij anderen nog niet aan bod gekomen is.

  Regelmatig worden veranderingen aangebracht die het gevolg zijn van eigen experimenten, vragen of opmerkingen van bezoekers. Daarom is het aan te bevelen om het onderwerp waarvoor u belangstelling heeft gehad nog eens na te lezen.

 Het is mogelijk dat de inhoud van teksten voor u nog niet duidelijk genoeg zijn, dat u meer wilt weten over een bepaald onderwerp of dat ik een foutje in een tekening over het hoofd gezien heb.  Ook kunt u belangstelling hebben voor iets dat hier nog niet gepubliceerd is.  Schroom niet om contact met mij op te nemen, want uw idee, vraag of correctie kan ook interessant voor anderen zijn.

 Zij die al een idee, voorstel of correctie inzonden dank ik voor hun bijdrage.

 Ik stel er prijs om te weten of u iets aan mijn advies gehad heeft. Het spijt mij om het te zeggen maar er zijn te veel vragenstellers die niets meer van zich laten horen nadat zij een in mijn schaarse vrije tijd speciaal voor hun getekend schema of advies toegestuurd kregen!

  Heeft u iets nagebouwd en is er een foto van, stuur die dan op voor plaatsing bij het desbetreffende artikel. Andere belangstellenden zien dat en denken: "Dus zo kan het ook". Dat zet velen aan om ook te bouwen omdat zij eerst een beeld willen hebben hoe iets eruit kan zien.

 De website's van PA3ESZ, DF2OK en VERON geven zoveel inlichtingen en informatie die u als zendamateur wilt of moet weten, dat ik verder afgezien heb om zoiets op mijn homepage op te nemen. Graag verwijs ik daarom naar hun publicaties.

73,

Frits, PAØFRI.