FOOTNOTES

Originally my intention was to start this site only in Netehrlands (Dutch), because there is enough English information available on the internet. At the request of foreign visitors, articles are translated in English. 

Subjects and texts have been kept practical as much as possible. Furthermore, attempts have been made to highlight everything in so far as it has not yet been published by others.  

Regularly updates are made as result of visitors own experiments, questions or comments. That is why it is advisable to re-read the subject for which you were interested.  

Regelmatig worden veranderingen aangebracht die het gevolg zijn van eigen experimenten, vragen of opmerkingen van bezoekers. Daarom is het aan te bevelen om het onderwerp waarvoor u belangstelling heeft gehad nog eens na te lezen.

 Het is mogelijk dat de inhoud van teksten voor u nog niet duidelijk genoeg zijn, dat u meer wilt weten over een bepaald onderwerp of dat ik een foutje in een tekening over het hoofd gezien heb.  Ook kunt u belangstelling hebben voor iets dat hier nog niet gepubliceerd is.  Schroom niet om contact met mij op te nemen, want uw idee, vraag of correctie kan ook interessant voor anderen zijn.

 Zij die al een idee, voorstel of correctie inzonden dank ik voor hun bijdrage.

 Ik stel er prijs om te weten of u iets aan mijn advies gehad heeft. Het spijt mij om het te zeggen maar er zijn te veel vragenstellers die niets meer van zich laten horen nadat zij een in mijn schaarse vrije tijd speciaal voor hun getekend schema of advies toegestuurd kregen!

  Heeft u iets nagebouwd en is er een foto van, stuur die dan op voor plaatsing bij het desbetreffende artikel. Andere belangstellenden zien dat en denken: "Dus zo kan het ook". Dat zet velen aan om ook te bouwen omdat zij eerst een beeld willen hebben hoe iets eruit kan zien.

 De website's van PA3ESZ, DF2OK en VERON geven zoveel inlichtingen en informatie die u als zendamateur wilt of moet weten, dat ik verder afgezien heb om zoiets op mijn homepage op te nemen. Graag verwijs ik daarom naar hun publicaties.

73,

Frits, PAØFRI.